Категории

ПроизводителиEKC 102C


Електронен контролер Danfoss EKC 102C за панелен монтаж е разработен специално за управление на хладилни и отоплителни инсталации. EKC 102C се използва за контрол на температурата в режим на затопляне и охлаждане, контрол на обезскрежаването в хладилната уредба.

Още информация

Доставката не е включена в цената!
Цена без ДДС 41.67 лв.

Промоция!
Цена с ДДС: 50.00 лв.

90.00 лв. вкл. данък


Електронен контролер Danfoss тип EKC 102C

Електронен контролер EKC 102C за панелен монтаж е разработен специално за управление на хладилни и отоплителни инсталации. EKC 102C се използва за контрол на температурата в режим на затопляне и охлаждане, контрол на обезскрежаването в хладилната уредба. В хладилната уредба контролерът поддържа предварително зададена температура и управлява обезскрежаване в режими pump down и start/stop. Монтажът, работата и настройката на EKC 102C са максимално опростени. Настройката и прогармирането се извършва само с три бутона. Един електронен контролер съвместява функциите на един обикновен термостат, термометър и часовник за обезскрежаване. На дисплея се изписват всички основни данни – температура, време, кодове, аларми и др.
HACCP – Фабричната настройка при използване на сензор Pt1000 покрива изискванията за точност на измерването посочени в стандарт EN 441-13.
Основната разлика с другия контролер от серията - ЕКС 102А, са двата изходни сигнала. Втория изходен сигнал от релето може да се използва за електрическо обезскрежаване или за сигнализираща функция. В 1:1 система със сензор монтиран на изпарителя, контролера може да използва функцията "обезскрежаване при необходимост". Тази функция стартира обезскрежаване когато охладителния капацитет на изпарителя падне в следствие натрупването на лед.
Дигиталния входящ сигнал може да се използва за сигнализация на врата, стартиране на обезскрежаването, стартиране и спиране на охлаждането или за нощна сигнализация.
Ценнен инструмент при програмирането на контролерите е програмиращия бутон "Copy key". Чрез този бутон могат да се запаметят до 25 различни настройки на контролера като по този начин се елиминира риска от грешки при програмирането на голям брой контролери.

 


*Цената е без термо-датчиците!

 

Код № Тип Описание Диапазон на настройка Контактна система Сензор
084B8502 EKC 102C студено / топло -50°С ÷ +60°С 1 NO / 1 NC, SPDT, 250 V a.c., 16 A

2 X

(Pt/PTC/NTC)

  • EKC 102C
    Описание за контролер EKC 102C Danfoss

Количка  

(празна)

Промоции

Всички промоции

Нови продукти

No new products at this time